
Σύγκριση Θρεπτικών Συστατικών Μοσχαριού - Φακής (100γρ)
Στο παρόν γράφημα συγκρίνουμε τις ποσότητες 6 θρεπτικών συστατικών που περιέχονται στο ψητό μοσχάρι και στη σούπα φακής. Η σούπα φακής περιλαμβάνει βρασμένες φακές χωρίς αλάτι ως κύριο συστατικό (40γρ/100γρ). Για τη βάση της συνταγής, χρησιμοποιείται μιρεπουά, δηλαδή ένα μείγμα από μαγειρεμένα καρότα, σέλινο και κρεμμύδι (25γρ/100γρ). Προστίθεται πόσιμο νερό βρύσης (35γρ/100γρ) για το μαγείρεμα, μαζί με μια μικρή ποσότητα επιτραπέζιου αλατιού (0.6γρ/100γρ). Η συνταγή ολοκληρώνεται με την προσθήκη φυτικού λαδιού (0.5γρ/100γρ). Το ψητό μοσχάρι περιλαμβάνει διάφορα κομμάτια μοσχαρίσιου κρέατος, μαγειρεμένα με διαφορετικούς τρόπους. Περιλαμβάνει μοσχάρι από σπάλα χωρίς κόκαλο και μόνο το άπαχο μέρος, μαγειρεμένο και βραστό (25γρ/100γρ), καθώς και μοσχάρι από σπάλα χωρίς κόκαλο με άπαχο και λιπαρό μέρος, μαγειρεμένο και βραστό (25γρ/100γρ). Επιπλέον, περιλαμβάνει μοσχάρι από μηρό χωρίς κόκαλο και μόνο το άπαχο μέρος, μαγειρεμένο και ψητό (25γρ/100γρ), καθώς και μοσχάρι από μηρό χωρίς κόκαλο με άπαχο και λιπαρό μέρος, μαγειρεμένο και ψητό (25γρ/100γρ). Προστίθεται επιτραπέζιο αλάτι σε μικρή ποσότητα (0.8γρ/100γρ).
Σημείωση: Το κατέβασμα διαγράμματος μαζί με τη δημιουργία άρθρου αναλώνουν 10 απαντήσεις για να συμβούν.